Биляна Панталеева пред Радио София: Предстои едно по-различно събитие на „Бъдители“ в „СофтУни“

biliana-pantaleeva

Благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостува на „СофтУни“ на 19 януари (четвъртък), където трима лектори ще представят своите обучителни и вдъхновяващи лекции. Биляна Панталеева – основател на инициативата гостува на предаването „Шоколад“ на радио София, където разказа на аудиторията и водещия Роман Михайлов любопитни подробности около събитието.

„Предстои ни едно много хубаво събитие, като за него за първи път сме подготвили по-различни и профилирани теми. Нашата мисия е да даваме добавена стойност, практически съвети и насоки, именно за това всеки път се съобразяваме с аудиторията, която е дошла да ни чуе. Искаме да вдъхновим присъстващите да се ориентират в професионален план и да им покажем, че приказката за хобито, което се превръща в професия не е мит, а реалност. Всеки един от лекторите обожава професията си и я работи с желание, ние показваме само реални български примери“, каза Биляна Панталеева в ефира на БНР.

Събитието ще се проведе на 19 януари (четвъртък) от 19 часа в зала Knowledge на “СофтУни”, а всички желаещи могат да потвърдят присъствието си в сайта на Софтуерния университет.

Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ ще открие ивента, като представи мисията на инициативата, която цели да обедини успешни хора, които могат да дадат добавена стойност на обществото.

Явор Панталеев – търговски директор на ОЙРОШПЕД, изцяло българска и семейна компания, която се занимава със спедиция, транспорт и логистика ще говори за това „Колко струва труда ни?“. Темата е подходяща най-вече за фрийлансърите, за които е изключително важно да умеят да калкулират цена, така че да успеят да покрият всички възможни разходи и да излязат на печалба. В рамките на темата Явор ще даде ценни съвети за това как да определим цената си и да съставим правилната оферта, когато предлагаме това, което даваме като добавена стойност на клиентите.

Борислава Крендева ще се изяви за първи път като гост-лектор на благотворителна инициатива „Бъдители“. Тя е психолог и тренер с над 15-годишна практика в сферата на психологическото консултиране, онлайн терапията и е била част от екипите, които са правили подбора на участници за едни от най-популярните риалити формати в България. Борислава ще говори на тема „Новите измерения в комуникацията“, в която ще се опитаме да отговорим на въпросите дали и как технологиите в съвременния свят повлияха на количество и качеството на общуването, крием ли зад машините своите страхове и как да подобрим уменията си за комуникация.

За първи път гост-лектор на „Бъдители“ ще бъде и Наталия Кирилова – предприемач и мениджър с почти 20-годишен опит. Тя е собственик и изпълнителен директор агенция за дигитален маркетинг и Country Manager за България на Yieldbird – водещ европейски оптимизатор на рекламен инвентар в големи издателски групи. Наталия ще говори на тема „Как да управляваме успешно дигитална агенция?”, в която ви очакват успешните примери от практиката за нещата, които ще помогнат на вашата агенция и екип да представят по-добри услуги, да имат повече добри клиенти и да живеят по-щастливо.

Ние призоваваме всеки един от присъстващите на нашите събития да “БЪДЕ” съвкупност от „сега“ и „бъдеще“, защото бъдещето ни зависи от това, което правим сега. Надяваме се да вдъхновим хората и те да се опитат да открият своите силни страни, да практикуват и да опитват, защото ако не го правят, няма как да постигнат целите и мечтите си.

Цялото интервю на Биляна Панталеева можете да чуете в сайта на БНР.