„Бъдители“ вдъхновиха студенти от Софийски университет

снимка: Виктория Сиракова

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ по покана на проф. д-р Силвия Николаева и д-р Лилия Петрова.  Пред студентите от специалности „Социални дейности“ и „Неформално образование“ вдъхновяващи лекции на тема „Социални дейности“ и „Предприемачество“ изнесоха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач с дългогодишна активна практика.

Събитието откри Биляна Панталеева – основател „Бъдители“, която разказа за идеята и мисията на благотворителната инициатива. Тя наблегна на темите за увереността, мотивацията, смелостта, болката и смисъла в социалните дейности. След нея на тема „Предприемачество“ говори Емил Лесов – предприемач с дългогодишен опит, който разказа повече за мечтите, емоциите, ресурсите и целите, които поставяме пред себе си.

Благодарствената титла посланик на „Бъдители“ получи д-р Лилия Петрова, която покани благотворителна инициатива „Бъдители“ като част от мисията си да даде допълнителна добавена стойност на студентите по време на обучението им.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg