За Ойро Ивент

img_2111

Биляна Панталеева

Силно вярваме, че всяка една личност може да е високо мотивирана, за да действа и постига в и извън работното място с постоянно обучение.

Съобразно необходимостите на дадена фирма, организация, проект, кауза, личност, създаваме и провеждаме:

Бизнес обучения – Успешни продажби, Пълноценни взаимоотношения с клиенти, Търговски умения и договаряне, Мотивационни похвати, Бизнес планиране и Ценообразуване, Лидерство, Предприемачество и др.

Обучения за Личностно развитие

Бизнес консултиране и планиране

Професионално създаване на CV, мотивационно писмо, подготовка интервю за работа, индивидуално консултиране

Професионално ориентиране на млади личности

Семинари

Визитка на Биляна Панталеева – управляващ собственик на Ойро Ивент:

Биляна Панталеева  е бизнес обучител и управител на Ойро Ивент. Тя разработва и провежда обучения по Soft Skills (личностни умения), търговски умения, успешни взаимоотношения с клиенти, провеждане на преговори и договаряне, които са изцяло съобразени с потребностите на фирмите. Работи и съвместно с организации по проекти насочени към образованието, предприемачеството, професионалното ориентиране и развитието на млади таланти, както и стартиране на бизнес идеи (Start-Up).

Биляна завършва бакалавърска програма по специалността “Икономика на търговията”, след което изучава магистратура “Управление и развитие на човешките ресурси”. Паралелно посещава колеж по интегрално образование “Философия на успеха – управление на познанието”. Тя е сертифициран обучител по професионално обучение на възрастни в ЦПО.

Панталеева има дългогодишен, професионален опит, включително и на ръководни позиции в областта на човешките ресурси, обученията, продажбите, маркетинга, логистиката, спедицията, митническото обслужване и товарния транспорт. Твърди, че зад всяка успяла организация стоят активни търговски умения, ефективно управление на връзките и комуникациите с клиенти, както и създаването на партньорски отношения от типа “Печеля – Печелиш”. Биляна има авторски статии и интервюта в бизнес списания.
През последните години активно подпомага образователния процес и е сред най-полезните и мотивиращи лектори, които студенти и ученици оценяват.

Като бизнес дама е убедена, че образованието има нужда от синхронен процес с работещия бизнес – “За да станат децата удовлетворени личности с квалификация и професия е необходимо да им се подаде ръка с реални примери, мотивация, личен успех, умения за мислене и подкрепа. Младите личности имат нужда от Бъдители – хора, които обожават работата си и действат не защото трябва, а защото са избрали да желаят – това са тези, които те вдъхновяват с позитивната страна на реалността и зареждат околните”.

Омъжена, с две деца в свободното си време Биляна обича да е с тях, да спортува, да чете книги, да пътува, да твори кулинарни вкусотии и през последните години има засилен интерес в областта на фотографията.

Партньори

Logo EUROSPED AD_BG Asia-Holidays-Logo Projecta-LOGO ERP_VUZF ERP_VUZF